woensdag 28 oktober 2015

Woensdag!!!

Onze jongens van het 5de bewezen ook gedreven journalisten te zijn! Hier volgt hun verslag van deze leuke dag:

Tijdens het hoekenwerk hebben we veel bijgeleerd over de zee, de duinen en het strand. We hebben ons heel goed geamuseerd met de kleine groepjes waar we in werkten. We hebben nieuwe schelpen ‘ontdekt’.

Robbe

We moesten 20 opdrachten doen binnen de 40 minuten. Sommige waren erg leuk, andere dan weer niet! We hebben onze ‘groep’ kunnen versterken! We moesten bijvoorbeeld 5 pagina’s van een ruitjesblad vol met kruisjes  zetten! En het is ons gelukt!

Jarne

We hebben allemaal zandkastelen gemaakt! Iedereen kreeg een prijs… de prijs met het meeste water, de creatiefste, …  We hebben er hard aan gewerkt, zelfs tot zonsondergang.

Thijs

Het waren leuke spelletjes die we in de namiddag speelden. Sommige leuker dan anderen. Kat en muis, vlaggenroof, ….  Het was moeilijk om te lopen in het losse zand. Er waren 6 nieuwe pechvogels bij het wasknijperspel! Maar het blijft leuk en spannend!

Johan

Het was best leuk bij het zwemmen. Er waren stroomversnellingen, en plots kwam er water uit een fontein/waterval. We konden met de rubberbuizen spelen. We hebben ons allemaal proper gewassen! We blinken tot achter onze oren!

Lander


Oja, niet te vergeten! We hebben frietjes gegeten!!! 

6 opmerkingen:

 1. Weer een leuke dag gehad zo te zien en te lezen! Jaloers!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fantastische tijd hebben jullie! Prachtige foto's juf Leen! Nog veel plezier!!!xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo! Bedankt, mannen, voor de update! Jullie hebben zo te zien leuke spelletjes gedaan. Wat een prachtige zonsondergang!! Goed dat jullie weer proper zijn zodat jullie morgen er weer tegenaan kunnen :-). We kijken al uit naar het volgende verslag...lieve groetjes aan iedereen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wellicht zijn jullie oogjes nu reeds toe na alweer zo'n prachtige dag aan zee...
  Lieve kids allemaal, geniet er nog met volle teugen van en jullie zullen herinneringen hebben met een schat aan waarde...
  Ontroerende foto's, dankjewel lieve juffen!!!

  Tot morgen,
  slaap lekker iedereen!!!

  BeantwoordenVerwijderen